COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

Vi fyller 100 år!

 • Bruktbil
 • Vi feirer 100 år

  I anledning vårt 100 års jubileum feirer vi med å gi et gavekort på 5000,- kr på Sørlandssenteret til alle som kjøper bruktbil av oss frem mot jul.

  Du kan gå igjennom alle bruktbiler vi for øyeblikket har til salgs her og ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon.

  Du kan kontakte vår Bruktbilsjef Henrik Finne på telefon 97 01 80 72 eller epost henrik@bayauto.no, vår salgskonsulent Jon Halvard Grefstad på telefon 40 63 77 33 eller epost jhg@bayauto.no eller vårt bruktbilavdeling på telefon 38 10 76 00 eller epost bruktbil@bayauto.no.

  Kontakt ossSe alle våre bruktbiler


 • Bruktbil Transit Connect
 • Stort utvalg

  Vi har til enhver tid et stort utvalg av brukte biler og i skrivende stund har vi 80 bruktbiler på lager.

  Følg med på vår Facebook-side for å holde deg oppdatert på våre tilbud og nyheter. For øyeblikket har vi også en konkurranse på vår Facebook-side i anledning 100 års jubileumet hvor du kan vinne en ipad til en verdi av 3990,-!

  Ta kontakt med oss idag dersom du ønsker å prøvekjøre en av våre biler ved å trykke på knappen nedenfor.

  Bestill prøvekjøring


Ford Approved tilbyr kunden et bredt utvalg Ford bruktbiler av høy kvalitet fra alle Ford sine forhandlere. For å ha ro i sjelen så kan vi tilby den samme service og support som du kan forvente som en ny Ford bil kunde. Les mer om fordelene ved Ford Approved Bruktbil her.

Andre tilbud du kan være interessert i...