COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

Konkurranse

Vi har for tiden en konkurranse i forbindelse med vårt 100års jubileum hvor hovedgevinsten du kan vinne er et flott verktøyskap fylt med verktøy fra vår samarbeidspartner Wurth.

Dersom du kommer inn til oss og svarer på et spørsmål er du med i trekningen. Vi har i tillegg en ukentlig konkurranse på vår Facebook-side hvor kan vinne en full utvendig polering fra Carshine. For å være med i trekningen er det bare å gå til vår Facebook-side og skrive hva som er din favoritt Ford.

Konkurransen varer til fredag 31.01.2020 klokken 12.00.

Når du allikevel er på besøk hos oss, hvorfor ikke prøvekjøre en av våre Ford modeller? Nedenfor ser du ut et utvalg av noen av våre modeller og vi har i tillegg mange flere du kan se nærmere på i vår butikk.

 • Ford Focus ST-Line
 • Ford Focus ST-Line

  Rene linjer, sofistikert utforming, avansert teknologi og all den komforten og plassen du trenger. ST-Line leverer alt dette – og mer til. Når det gjelder stil, kompletteres sportssetene av røde sømmer i hele kupéen. Blant bilens mange designdetaljer, kommer du til å nyte det nye rattet med flat bunn, samt signatur ST-Line sparkeplater.

  Doble eksosrør, svart nettinggrill og en unikt utformet støtfanger foran sikrer at bilen stikker seg ut i mengden. ST-Line-emblemer og 17-tommers lettmetallfelger fullfører utseendet.

  Bestill prøvekjøring


 • Ford Ranger Raptor
 • Helt nye Ford Ranger Raptor

  Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv. En rekke avanserte teknologier og smarte systemer leverer en suveren kjøreopplevelse, og det kraftige terrengstyrings-systemet er kun et knappetrykk unna. Når det gjelder det utvendige, er alt ved nye Ford Ranger Raptor bygget spesielt for å levere maksimal presisjon, holdbarhet og ytelse i terrenget. Innvendig sørger avanserte teknologier for at du har høy komfort og er tilkoblet, uansett hvor du befinner deg.

  Når det gjelder det utvendige, er alt ved nye Ford Ranger Raptor bygget spesielt for å levere maksimal presisjon, holdbarhet og ytelse i terrenget. Innvendig sørger avanserte teknologier for at du har høy komfort og er tilkoblet, uansett hvor du befinner deg.

  Bestill prøvekjøring


 • Galaxy Titanium
 • Ford Galaxy Titanium

  Med intelligent firehjulstrekk tas Galaxy-opplevelsen til et nytt nivå. Nye Galaxy kombinerer ypperlig framkommelighet med Fords velkjente kjøreegenskaper, og er full av innovativ teknologi som gjør bilhverdagen din enklere.

  Det er den romslige plassen og syv seter i full størrelse som virkelig utgjør luksusen i Ford Galaxy. Det innovative EasyFold setesystemet gjør at du kan felle hvert enkelt sete i andre seterad flatt ned ved å trykke på en knapp. Og for den ultimate bekvemmeligheten, sørger den nye Power Raise-funksjonen for rask lasting av større gjenstander ved å elektronisk senke og reise opp igjen setene i tredje seterad ved kun å trykke på en knapp.

  Bestill prøvekjøring


 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier

  Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

  Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

  Bestill prøvekjøring


Kontakt oss

Andre tilbud du kan være interessert i...