Viktig COVID-19 informasjon

Januarsalg

Ford er Europas største nyttekjøretøy merke for 7. året på rad og i Norge dominerer Ranger pickup markedet som suverent mest solgte. Vi feirer med januarsalg på lagerbiler og 0,99% kampanjerente på alle nyttekjøretøy.

Ta kontakt med din forhandler for prøvekjøring og et godt januar tilbud!

Kontakt ossBestill prøvekjøring

 • Transit Custom
 • FORD TRANSIT CUSTOM

  Transit Custom har alltid vært kjent for sin kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet samt det overlegne nivået på design og håndverk. Nå tilbyr den et enda bredere utvalg av smarte funksjoner og teknologier. Nå også med forbedret effektivitet takket være et tilgjengelig utvalg av avanserte diesel- og hybridalternativer.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Transit Custom

 • FORD RANGER
 • FORD RANGER

  Nye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse, hill descent control og aktiv parkeringshjelp bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Ford Ranger

 • FORD RANGER RAPTOR
 • FORD RANGER RAPTOR

  Dette er ikke en vanlig pickup. Dette er en super-pickup.

  Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Ranger Raptor

 • FORD TRANSIT
 • FORD TRANSIT

  Smartere, mer praktisk, med tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design, og viktigst av alt, forbedret lastekapasitet. Dette er nye Ford Transit.

  Eksteriøret på siste Ford Transit viser en oppfriskning av utseendet til det ikoniske designet. Mens innvendig har den intelligent utformede kupéen et nytt instrumentpanel som plasserer en rekke avanserte teknologier bare et tastetrykk unna.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Ford Transit

 • TRANSIT COURIER
 • FORD TRANSIT COURIER

  Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

  Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Ford Transit Courier

 • FORD GALAXY VAREBIL
 • FORD GALAXY VAREBIL

  Med 2,3 kubikkmeter lasterom, hele 2334 liter du får plass til alt du ønsker i varerommet på Galaxy varebil. Nyttelasten er på inntil 840kg og vareromslengden er på hele 1715mm, så med andre ord kan få med deg alt du trenger, pluss litt til. Fordi Galaxy er utviklet som en personbil, men bygget om til en varebil er det en av de mest komfortable varebilene på markedet.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Ford Transit Galaxy

 • TRANSIT MINIBUSS
 • FORD TRANSIT MINIBUSS

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Connect modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet, få flere fordeler og full oversikt fra FordPass Pro appen.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Transit Minibuss

 • TRANSIT CHASSIS
 • FORD TRANSIT CHASSIS

  Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Transit Chassis

 • TRANSIT CONNECT
 • FORD TRANSIT CONNECT

  Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne, er det tydelig at Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

  Transits velkjente kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet er intakt, med fleksibel seteløsning for forsetepassasjer. Med mulighet for kort og lang akselavstand, som gir anledning for volumer opptil 3,6m³ (VDA) og lastekapasitet fra 982kg. Dette er nå en ekstremt funksjonell varebil i 1-tonnsklassen, utstyrt med nyttig kjøreassistanseteknologi – teknologier som gir føreren kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåker og kontrollerer hastigheten, og ivaretar sikkerheten til fotgjengere.

  Teknologien gir også bedre drivstofføkonomi og lavere utslipp, og dermed lavere driftskostnader.

  Bestill prøvekjøring

  Les mer om Transit Connect


Pris eks MVA levert Ski. CO2 242 g/km, bl. forbruk 0,92 l/mil. Utelukker enkelte andre rabatter og gjelder kontrakter signert tom. 31.01.21. Startleie: kr 50 000,-. Månedsleie: kr 3 490,-. Termingebyr 95,- og etabl.gebyr: 4 790,- kommer i tillegg. Avtaletid: 3 år, kjørelengde 45 000 km. Finansiering i Ford Credit. Alle priser er ekskl. mva. Forbehold om prisendringer og trykkfeil. Forutsetter salg til næringsdrivende.

Andre tilbud du kan være interessert i...


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger