Suksess på Sørlandssenteret

28.09.2020

Fra februar har vi i Bay Auto inntatt Sørlandssenteret med eget showroom. Siden har salgstallene for personbiler pekt én vei, nemlig oppover.

– Nåja, vi fikk jo koronaen midt i fleisen med nedstengning av Norge i mars – ikke særlig god timing siden vi startet på senteret bare et par uker før, forteller Erik Dåsnes, salgssjef hos Bay.

Bilbransjen fikk panikk.

– Det gjorde vel alle bransjer. Jeg tenkte at i en slik situasjon kunne vi velge ett av to; enten stenge av på senteret, eller bare kjøre på. Vi valgte det siste og bestilte 150 biler, de fleste Kuga plug-in-hybrid. Vi har ikke angret. Saker og ting tok seg nemlig fort opp igjen ut over våren og sommeren. I juli satte vi salgsrekord og Ford var mest solgte personbilmerke i vårt distrikt, avslører en tydelig tilfreds salgssjef.

Nå har han bare én utfordring; å få nok biler til å dekke etterspørselen etter populære modeller, de fleste strømførende.

Nordmenn i Norge

Forklaringen er økt hjemme-turisme.
– Det er hva vi hører fra mange hold, at nordmenn ferierte i eget land denne sommeren og dekker opp for turister fra utlandet. Med Dyreparken som nærmeste nabo blir det også mye besøk, og ellers har det gått ut oppfordringer fra næringsliv og offentlige myndigheter om å handle lokalt. Vi har hatt en fantastisk sommer på Sørlandssenteret, sier hun. Jon Halvard Grefstad, selger av nybil hos Bay, er den som har vært til stede for å møte potensielle kunder på Sørlandssenteret. Det vil si, da det har vært mulig å komme fra hos Bay Auto lenger nede i parken. Der har det vært nok å henge fingrene i med tidenes salg av både nye og brukte biler.
Rause åpningstider

En av fordelene med å være på senteret er utvidet åpningstid i forhold til butikken.

– Her er det åpent fra 10-21 på hverdagene. Det handler kort og godt om å møte folk der de er, understreker han.

– Og gjenkjennelseseffekt, supplerer Erik Dåsnes.

– Når vi er synlige med våre modeller midt i strømmen av handlende, blir det lett til at vi kommer på handlelista til folk som er i markedet for ny bil, eller brukt, for den saks skyld.

Kom innom og besøk oss på Sørlandssenteret for å se nærmere på noen av våre nye biler og for et godt tilbud.

Kontakt oss

Noen av nyhetene du kan bli bedre kjent med på Sørlandssenteret:

 • [Insert alt tag]
 • Ford Kuga ladbar hybrid

  Nye Kuga er stilig, effektiv og takler de fleste forhold.

  Tilgjengelig som ladbar hybrid, med en elektrisk rekkevidde på opptil 56 km ved blandet kjøring og opptil 68 km ved bykjøring.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Kuga


 • Explorer ST-Line
 • Ford Explorer ladbar hybrid

  Nye Explorer ladbar hybrid er en fullverdig 7-seters SUV med hele 457hk, rikelig med innvendig plass, 2,5 tonn tilhengervekt, 5 stjerner i Euro NCAP og alt av utstyr som standard.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Explorer


 • Ford Puma
 • Ford Puma

  Nye Ford Puma er lekker å se på og praktisk å bruke. Med den supersmarte Megaboxen får du utnyttet bagasjeplassen maksimalt, og når du er på veien kan du glede deg over sporty kjøreegenskaper og en sjarmerende personlighet. Ingen dager kjedelige i Ford Puma.

  Bestill prøvekjøringLes mer om Puma

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser