Bay Auto mottar internasjonal Ford-pris for sin gode kundebehandling

18.06.2021

Bilforhandleren Bay Auto på Sørlandet har vunnet den prestisjetunge Ford-prisen, Ford Chairman's Award 2020. Dette er den høyeste prisen som kan oppnås i hele det internasjonale Ford-systemet, og utdeles i en rekke land til forhandlere som har utmerket seg med særdeles god kundebehandling.

Ford-forhandleren var best i sin klasse av alle de 70 Ford-forhandlerne i Norge. Ford Chairman's Award er en nasjonal pris som deles ut etter de samme kriteriene i de aller fleste land i Europa.

– Bay Auto er en utmerket og kundevennlig forhandler. De har sunn økonomi, men kanskje viktigst av alt, de er best i sin klasse i Norge når vi spør kundene våre hvordan de opplevde kundebehandling i forbindelse med service, sier Ford Motor Norges administrerende direktør Per Gunnar Berg.

Skal jobbe hardt for å gi enda bedre kundeservice i 2021

Bay Auto AS har fått utmerkelsen for den fantastiske kundeservicen de hadde i 2020.

– Vi er selvsagt kjempestolte over denne prisen, og jobber hardt for at våre kunder skal få enda bedre service i 2021. Først og fremst så må vi takke alle våre kunder for de gode tilbakemeldingene. Nå om dagen skjer det mye spennende, med den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E som vi har begynt levere ut. God kundebehandling er viktigere enn noensinne, sier Daglig leder Atle Myhrstad hos Bay Auto.

Kontakt oss

     Chairmans Award Bay Auto

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser