Ford Kuga

Viktig informasjon angående COVID-19

Kjære kunde, 

Det nye Korona-viruset er noe vi i Bay Auto tar på alvor og vi passer på å holde avstand for å begrense smitte, samt at vi tilpasser oss fortløpende de anbefalinger og krav som gis av myndighetene. Vi håper vi sammen kan komme igjennom denne koronakrisen og at vi igjen kan oppleve en "vanlig dag" igjen. Takk til alle som bidrar i denne dugnaden!

Våre åpningstider i denne perioden er

07:00-17:00 Hverdager

07:00-18:00 (salg til 21:00) Torsdager 

10:00-14:00 Lørdager

Om du har noen spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg, ring oss eller send oss en epost og vi skal svare deg så raskt vi kan. Dersom du har utfordringer med å få bilen levert til service kan vi hjelpe deg med å hente og levere bilen din.

E-post: [email protected]

Telefon: 38 10 76 00

Vi følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og har iverksatt følgende tiltak:

 • Nødvendige hygiene- og renholdsartikler tilgjengelig både for kunder og ansatte.
 • Økt renhold på alle våre anlegg, og hyppig desinfisering av særlig utsatte områder (toaletter, blandebatterier, dørhåndtak, mm.)
 • Ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har luftveissymptomer, holder seg hjemme. Ansatte som har vært i utlandet i løpet av de siste 14 dagene, følger selvsagt karantenebestemmelsene.
 • Tekniker og øvrig personell benytter engangshansker før de berører kundebiler og demobiler.
 • Samtlige kjøretøy desinfiseres før overlevering til kunde (kunde- og utlånsbiler)
 • Vi tilbyr våre verkstedkunder hente//bringetjenester - dersom du som kunde ikke kan komme til oss. Dette så langt det lar seg gjøre.
 • Vi bruker video-check ved service og reparasjoner. Dette for å gi deg som en kunde en trygg kundeopplevelse
 • Venter du på ny bil som du ikke kan hente hos oss, tilbyr vi hjemlevering av desinfisert og vasket ny bil – så langt det lar seg gjøre. Om ønskelig tar vi også en video-gjennomgang av din nye bil.
 • Vi tilbyr også hjemlevering – så langt det lar seg gjøre - av desinfisert og vasket demobil for prøvekjøring om det skulle være ønskelig for deg i disse spesielle dagene vi er inne i.
 • Dersom vi kan bistå helsetjenesten i vårt nærområde med transport/logistikk så gi oss beskjed om det og vi stiller opp så langt det lar seg gjøre.
 • Vi håndhilser ikke, og unngår all kroppskontakt i våre anlegg.

Det aller viktigste for oss er helsen til kundene, våre medarbeidere og nordmenn flest. Vi følger situasjonen løpende og er hele tiden klare for å sette i verk nye tiltak dersom det skulle være behov for det.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å oppfordre alle våre kunder til å lese og følge Folkehelseinstituttets anbefalinger:

Klikk her for å lese Folkehelseinstituttets anbefalinger

Ta godt vare på hverandre i denne vanskelige situasjonen – for oss alle!

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser